Urban Research Institute

Non-profit Organization

Takim per fillimin e projektit midis Rrjetit

“Shoqëri civile aktive në  menaxhimin e shërbimeve mjedisore” Fokusi i takimit : Koordinimi i aktiviteteve të fazës se trete të programit SENiOR-A në kuadër të projektit “Vlerësimi i nivelit të … Continue reading

May 11, 2015 · Leave a comment

Takim rajonal Vlorë

“Monitorimi i aksesit për ujin e pijshëm dhe trajtimin e ujrave të zeza në qytetin e Vlorës dhe zonat rurale përreth tij” Data: 20 Prill 2015, ora 10.00 Vendi: Hotel … Continue reading

May 11, 2015 · Leave a comment

Takim rajonal Gjirokaster

“Aksesi në ujin pijshëm në Gjirokastër – Sfida dhe Zgjidhje” Data: 15 Prill 2015, ora 10:00 Vendi: Qendra Kulturore Babameto FGJ është pjesëtar i Rrjetit për mbështetjen e shërbimeve mjedisore, … Continue reading

May 11, 2015 · Leave a comment

Takim rajonal Elbasan

“Vlerësimi i aksesit në furnizimin me ujë të pijshëm dhe largimin e ujerave të ndotura në Bashkine Elbasan dhe komunat perreth”   Data: 28 Prill 2015, ora 11:00 Vendi: Hotel … Continue reading

May 11, 2015 · Leave a comment

Takim Rajonal Durrës

“Aksesi në furnizimin me ujë të pijshëm Durrës dhe impakti i drejtpërdrejtë në jetën e grave e komunitetit në tërësi” Data: 20 Prill 2015, ora Vendi: Salla e mbledhjeve, Bashkia … Continue reading

May 11, 2015 · Leave a comment

Takim rajonal per nisjen e projektit per vleresimin e aksesit te banoreve ne sistemin e furnizimit me uje dhe largimin e UZ ne Zonen e re Funksionale Pogradec.

“Vlerësimi i Aksesit në Furnizimin me Ujë të Pijshëm dhe Largimin e Ujërave të Ndotura ” Data: 8 Prill 2015, ora 11.00 Vendi: Salla e Këshillit Bashkiak Takimi u organizua … Continue reading

May 11, 2015 · Leave a comment

Takim rajonal në Vlorë me rrjetin në kuadër të projektit “Shoqëri civile aktive në menaxhimin e shërbimeve mjedisore”

Në datën 13.10. 2014, shoqata “Auleda”, prezantoi raportin mbi “Gjendjen Mjedisore në Vlorë”, si rezultat i anketimeve të bëra në kuadër të rrjetit “Shoqëri Civile Aktive në Menaxhimin e Shërbimeve … Continue reading

November 11, 2014 · Leave a comment

Takim rajonal ne Pogradec me rrjetin ne kuadër të projektit “Shoqëri civile aktive në menaxhimin e shërbimeve mjedisore”

Në datën 07. 10. 2014, shoqata “Unë, Gruaja”, prezantoi raportin mbi “Gjendjen Mjedisore në Pogradec”, si rezultat i anketimeve të bëra në kuadër të rrjetit “Shoqëri Civile Aktive në Menaxhimin … Continue reading

November 11, 2014 · Leave a comment

Takim rajonal në Gjirokastër me rrjetin në kuadër të projektit “Shoqëri civile aktive në menaxhimin e shërbimeve mjedisore”

Në datën 09. 10. 2014, Fondacioni “Gjirokastra”, prezantoi raportin mbi “Gjendjen Mjedisore në Gjirokastër”, si rezultat i anketimeve të bëra në kuadër të rrjetit “Shoqëri Civile Aktive në Menaxhimin e … Continue reading

November 11, 2014 · Leave a comment

Trajnim “AULEDA” Vlorë

Në aktivitetin e zhvilluar në ambjentet e “AULEDA” në Vlorë morën pjesë 17 persona, duke përfshirë dhe 3 nga stafi I “URI”. Pjesmarrësit lokal ishin të përbërë nga përfaqsues te … Continue reading

August 29, 2014 · Leave a comment
May 2018
M T W T F S S
« May    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Advertisements